Όροι και Προϋποθέσεις

 

Προϊόντα

Όλα τα βαπτιστικά ρούχα και πακέτα της εταιρείας letante.gr είναι χειροποίητα και φτιαγμένα το κάθε ένα ξεχωριστά. Για τους παραπάνω λόγους είναι πολύ πιθανό να παρατηρούνται μικρές διαφορές σε σχέση με το προϊόν που έχετε δει στη φωτογραφία. Οι διαφορές αυτές σίγουρα δεν αφορούν σε βασικά στοιχεία του ρούχου όπως σχέδιο, ραφή κ.ά. αλλά σε δευτερεύοντα στοιχεία όπως είναι το κέντημα και ο στολισμός του ρούχου.

 

Παραγγελίες / Παραδώσεις

Μια παραγγελία θεωρείται καταχωρημένη μόλις ολοκληρώσετε τις διαδικασίες που απαιτούνται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, πληρωθεί το προϊόν και λάβετε ηλεκτρονικό μήνυμα για την επιτυχή ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Η εταιρεία οφείλει να παραδώσει τα βαπτιστικά ρούχα και παπούτσια εντός δυο με τριών (2-3) εβδομάδων από την καταχώρηση της παραγγελίας και τα βαπτιστικά πακέτα ή τα μεμονωμένα είδη (κουτιά, λαμπάδες, λαδόπανα, σετ λαδιού) εντός τριών με τεσσάρων (3-4) εβδομάδων. Καθυστερήσεις που οφείλονται στην υπηρεσία μεταφοράς λόγω αυξημένου όγκου παραδόσεων δεν αφορούν στην εταιρεία letante.gr αλλά παραμένουν στην αποκλειστική ευθύνη της μεταφορικής υπηρεσίας.

Καθώς πολλά από τα είδη μας προμηθεύονται από τρίτους υπάρχει πάντα η πιθανότητα να εμφανιστεί έλλειψη σε ένα είδος. Σε αυτήν την περίπτωση επικοινωνούμε άμεσα μαζί σας όπου μπορούμε να προχωρήσουμε στην επιλογή ενός άλλου είδους προς αντικατάσταση ή να προχωρήσουμε στην απόρριψη της παραγγελίας και στην επιστροφή των χρημάτων σας.

 

Αποστολή

Η αποστολή της παραγγελίας σας γίνετε με έναν από τους παρακάτω τρόπους.

Α) με παραλαβή από το κατάστημά μας

Β) με αποστολή μέσω του Ελληνικού Ταχυδρομείου

Γ) με αποστολή μέσω courier

Σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατό η εταιρεία letante.gr να εγγυηθεί για το χρόνο παράδοσης εφόσον εμπλέκονται άλλοι φορείς. Καθυστερήσεις που οφείλονται στην υπηρεσία μεταφοράς λόγω αυξημένου όγκου παραδόσεων δεν αφορούν στην εταιρεία letante.gr αλλά παραμένουν στην αποκλειστική ευθύνη της μεταφορικής υπηρεσίας, όπως αναφέρεται και στην ενότητα Παραγγελίες / Παραδώσεις.

 

 

Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας μπορεί να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις:

Α) έως και δυο (2) ημέρες μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας. Σε αυτήν την περίπτωση σας επιστρέφεται ολόκληρο το ποσό που έχετε καταβάλει.

Β) από τρείς (3) έως και επτά (7) ημέρες μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας. Σε αυτήν την περίπτωση σας επιστρέφεται το 80% από το ποσό που έχετε καταβάλει.

Γ) από οκτώ (8) έως και δεκατέσσερεις (14) ημέρες μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας. Σε αυτήν την περίπτωση σας επιστρέφεται το 50% από το ποσό που έχετε καταβάλει.

Σε κάθε περίπτωση, για να ενεργοποιηθεί η ρήτρα επιστροφής χρημάτων θα πρέπει να μας στείλετε άμεσα ηλεκτρονικό μήνυμα στο info@letante.gr ή να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο +30 210 420 77 61.

 

Επιστροφή / Αντικατάσταση Προϊόντων

Υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής της παραγγελίας σας λόγω λάθους ή ελαττωματικού προϊόντος. Σε περίπτωση που προκύπτει λάθος από πλευράς μας (λόγω ελλιπής συσκευασίας που οδήγησε στην καταστροφή του προϊόντος ή παραλαβή άλλου προϊόντος από αυτό που παραγγείλατε) τότε η εταιρεία αναλαμβάνει την ευθύνη να αντικαταστήσει το κατεστραμμένο ή λάθος προϊόν με το ίδιο ή άλλο κατόπιν συνεννόησης και αποκλειστικά με έξοδα αποστολής που βαραίνουν την ίδια. Εάν παρ’ όλα αυτά επιθυμείτε την επιστροφή ολόκληρης της παραγγελίας σας τότε σας επιστρέφετε ολόκληρο το ποσό για το κατεστραμμένο ή λάθος προϊόν και το 50% της αγοραστικής αξίας για τα άλλα είδη.

Για να γίνει δεκτή η αίτηση Επιστροφής ή Αντικατάστασης προϊόντων θα πρέπει να πληρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις:

Α) Η αίτηση Επιστροφής ή Αντικατάστασης θα πρέπει να γίνει έως και δυο (2) εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή των προϊόντων, αποστέλλοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση info@letante.gr ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο +30 210 420 77 61. Εάν καθυστερήσει παραπάνω η επικοινωνία ενδέχεται το αίτημα να μη γίνει δεκτό.

Β) Τα προϊόντα για να γίνουν δεκτά θα πρέπει να είναι στην αρχική κατάσταση που τα έστειλε η εταιρεία. Πιο συγκεκριμένα δεν θα πρέπει: να έχουν πλυθεί, να έχουν χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο, να έχουν αφαιρεθεί ετικέτες/ταμπελάκια και να έχει καταστραφεί η συσκευασία τους. Σε περίπτωση κατεστραμμένου προϊόντος είναι απαραίτητο να φωτογραφηθεί η συσκευασία του πριν το άνοιγμα των πακέτων για να πιστοποιηθεί η ευθύνη της εταιρείας μεταφορών.

Γ) Για την επιστροφή των προϊόντων θα πρέπει να έχετε μεριμνήσει για τη σωστή συσκευασία τους ώστε να παραμένουν προστατευμένα κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον θα πρέπει να έχετε λάβει οδηγίες από την εταιρεία letante.gr για την εταιρεία μεταφοράς που θα χρησιμοποιηθεί καθώς και ο κωδικός πελάτη που θα γίνει η χρέωση για να αποφύγετε οποιαδήποτε επιπλέον δική σας χρέωση.

 

Επιστροφές Χρημάτων

Εφόσον επιβεβαιωθεί από την εταιρεία letante.gr και ολοκληρωθεί η συνεννόηση για την επιστροφή της παραγγελίας η εταιρεία έχει υποχρέωση να καταβάλει την επιστροφή χρημάτων εντός δέκα (10) ημερών από την παραλαβή της επιστροφής. Το ίδιο χρονικό διάστημα για την επιστροφή χρημάτων ισχύει και για την ακύρωση της παραγγελίας σας πριν την παραλαβή.

Σημειώστε τέλος πως τα μεταφορικά έξοδα βαρύνουν την εταιρεία letante.gr μόνο για την περίπτωση επιστροφής λόγω δικού μας λάθους ή ελλαττωματικού προϊόντος. Σε κάθε άλλη περίπτωση βαρύνουν τον πελάτη.

Στοιχεία επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες: E-mail: info@letante.gr ή καλέστε μας στο +30 210 420 77 61