Συχνές ερωτήσεις

 

Έχετε απορίες σχετικά με την εκλογή των βαπτιστικών ή ακόμη και για την ασφάλεια των συναλλαγών σας;

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Αν καμία απάντηση από την παρακάτω λίστα δεν σας καλύπτει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε ότι σας απασχολεί.

Η επιλογή τόσο του ρούχου όσο και του πακέτου βάπτισης θα πρέπει να γίνεται με γνώμονα τη βολή του παιδιού. Το ρούχο που θα επιλέξετε θα πρέπει να είναι κάτι που το βολεύει, που νιώθει άνετα για να μπορεί να παίξει κατά την ημέρα της βάπτισης και γιατί όχι, να είναι κάτι που να μπορεί να ξαναφορέσει σε διάφορες περιπτώσεις.

Το πακέτο της βάπτισης θα μπορούσε να είναι κάτι χρηστικό π.χ. κουτιά που μπορούν να χρησιμεύσουν ως αποθηκευτικοί χώροι, παγκάκια που μπορούν να μπουν στο δωμάτιό του, βαλίτσες που θα χρησιμοποιήσει ή απλά τσάντες που αποθηκεύονται εύκολα. Πάντα υπολογίζουμε τις ανάγκες το παιδιού αλλά και το περιθώριο χώρου που υπάρχει για την αποθήκευσή τους.

Όλα τα ρούχα έχουν νούμερα σύμφωνα με την ηλικία του παιδιού. Επιλέξτε ένα νούμερο που του ταιριάζει αλλά έχετε υπόψη σας να υπάρχει περιθώριο για να μπορέσει να το ξαναβάλει. Αν νομίζετε ότι δεν σας καλύπτει κάποιο από τα ήδη υπάρχοντα νούμερα καλέστε μας και θα φτιάξουμε το ρούχο στις διαστάσεις που θα μας δώσετε. Κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του!

Οι εταιρείες που συνεργαζόμαστε έχουν εξαιρετικής ποιότητας ανατομικά παπούτσια. Φροντίστε να επιλέξετε κάτι που θα ξαναφορέσει και επικεντρωθείτε σε σχέδια που αγκαλιάζουν το πόδι του παιδιού καλά για να μην το ενοχλούν. Για την επιλογή του μεγέθους δεν θα δυσκολευτείτε καθώς αντιστοιχούν στα νούμερα του εμπορίου. Απλά επιβεβαιώστε το νούμερο που φοράει και αφήστε λίγο «αέρα» για να μπορεί να τα ευχαριστηθεί!

Όλα μας τα ρούχα κόβονται και ράβονται στο χώρο μας. Γι’ αυτό το λόγο ο χρόνος παράδοσης του ρούχου είναι 2-3 εβδομάδες ενώ για τα πακέτα βάπτισης θα χρειαστούμε 3-4 εβδομάδες για να ετοιμαστούν από τους συνεργάτες μας. Το καλύτερο λοιπόν είναι να τοποθετήσετε την παραγγελία σας ένα μήνα περίπου νωρίτερα για να είναι όλα έτοιμα στην ώρα τους.

Έχετε ήδη διαλέξει το θέμα για τη βάπτισής σας; Κανένα πρόβλημα. Επικοινωνήστε μαζί μας και στείλτε μας τη φωτογραφία της πρόσκλησης ή του θέματος που έχετε επιλέξει και αναλαμβάνουμε να φτιάξουμε το ντεκόρ στα χρώματα του θέματός σας.

Ο χώρος μας είναι απόλυτα ασφαλής και ελέγχουμε καθημερινά το προσωπικό για Covid-19. Αν θέλετε να επισκεφτείτε το χώρο μας αλλά δεν θέλετε να περιμένετε για την εξυπηρέτησή σας μπορείτε απλά να μας καλέσετε για να κλείσουμε ένα ραντεβού για να τα πούμε από κοντά.

Η παραγγελία σας είναι εύκολο να εντοπιστεί μέσα από το σύστημα Αναζήτηση Αποστολής που προσφέρει το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Εκτός από το σύνδεσμο που θα βρείτε εδώ, στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας μας υπάρχει ειδικό μενού Αναζήτηση Αποστολής όπου με τον κωδικό της παραγγελίας σας θα μπορέσετε να δείτε σε τι κατάσταση είναι: σε αναμονή, σε εξέλιξη η προς ολοκλήρωση. Μόλις ολοκληρωθεί και είναι έτοιμη προς παράδοση επικοινωνούμε μαζί σας για την παραλαβή ή την αποστολή της.

Η συναλλαγή σας είναι απόλυτα ασφαλής μαζί μας. Πέρα από τα 16 και πλέον χρόνια λειτουργίας της εταιρείας letante που σας εγγυάται την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, χρησιμοποιούμε τις εξειδικευμένες υπηρεσίες Συναλλαγών και Ασφάλειας της Εθνικής Τράπεζας που εγγυάται την απόκρυψη των προσωπικών σας στοιχείων. Επιπλέον ενημερώνουμε πως τα στοιχεία πληρωμής σας δεν εμφανίζονται ποτέ σε εμάς.

Για οποιαδήποτε άλλη απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.